Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Ηρακλή. Ο Γηραιός επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της Λάρισας με 2-0 στο Αλκαζάρ, σε ένα ματς που πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα. Είχε ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι μέχρι το 40′, τελικά βρήκε τη λύση στο 62′ με κεφαλιά του Χρουσιέλ. Η ΑΕΛ πίεσε για ισοφάριση, ο Ηρακλής βρήκε τους χώρους και στο 83′ με τον Μιλούνοβιτς σημείωσε το τελικό 2-0. Ντεμπούτο με νίκη και για τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο της Νίκης Βόλου. Με γκολ του Κάσσου στο 20′ οι Βολιώτες επικράτησαν με 1-0 στη Λάρισα του τοπικού Ηρακλή. Τα περισσότερα ματς της αγωνιστικής πάντως στον Βόρειο Ομιλο γίνονται σήμερα, αφού αγωνίζονται Αναγέννηση Καρδίτσας – Θεσπρωτός, Απόλλων Πόντου – Αλμωπός, Βέροια – Πανσερραϊκός και Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας.

Στο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου, η Καλαμάτα ήταν η μεγάλη νικήτρια, επικρατώντας με 2-0 στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης και παραμένοντας κοντά στην κορυφή. Ο Ρόβας στο 27′ και ο Λουπάνο στο 57′ ήταν οι σκόρερ για τη Μαύρη Θύελλα. Οι παίκτες του Απόλλωνα φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Προοδευτικής πανηγύρισε ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τους Κορυδαλλιώτες να επικρατούν με 1-0 εντός έδρας του Ηρόδοτου. Σκόρερ για τους Βυσσινί ο Ευθυμίου, που βρήκε δίχvτυα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ισοπαλία χωρίς σκορ στο Ηλιούπολη – Επισκοπή και στο Αιγάλεω – Χανιά.