Ο όρος βιωσιμότητα εμφανίζεται όλο και συχνότερα στον δημόσιο διάλογο και στις αναλύσεις των ειδικών όταν αναφέρονται στο μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα. Συνδεόμενος ιδιαίτερα με την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης επισιτιστικής επάρκειας. Μάλιστα στην πρόσφατη Σύνοδο των Υπουργών Γεωργίας του ΟΟΣΑ που έλαβε χώρα στο Παρίσι, την πρώτη από το 2016, η βιωσιμότητα και η ανάγκη εξασφάλισής της στην αγροδιατροφή υπήρξε κεντρικό θέμα συζήτησης.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ