Το εισιτήριο για τους «16» του CEV Cup «σφράγισε» χθες η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Στη ρεβάνς των «32», στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ (25-21, 25-20, 25-16) κόντρα στην Κάλτσιτ Κάμνικ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Μετά τη νίκη του με 3-1 στη Σλοβενία, ο Ολυμπιακός ήθελε δύο σετ, τα οποία πήρε μέσα σε 57 λεπτά, ενώ με την ψυχολογία στα ύψη ντούμπλαρε τις νίκες του παίρνοντας και το τρίτο σετ. Πλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει ελληνικός «εμφύλιος» αφού αντίπαλος του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση θα είναι ο νικητής του Μπρνο – ΠΑΟΚ (18:00), με τον Δικέφαλο να έχει επικρατήσει με 3-2 στη Θεσσαλονίκη.

Εχοντας κερδίσει με 3-1 στην Αθήνα τη Ναντ, ο Παναθηναϊκός ήθελε δύο σετ στη Γαλλία για να προκριθεί στις «16» του Challenge Cup. Οι Πράσινες τα κατάφεραν εύκολα, πήραν μάλιστα και νέα νίκη με 3-1 και «τσέκαραν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Κιέρι.

Για το βόλεϊ ανδρών, εξάλλου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17:30 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 9η αγωνιστική της Volley League και με νίκη οι Ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.