Ιδιαίτερα σημαντική η κίνηση στην οποία προχωρά η Νότιγχαμ. Οι ομάδες ανδρών και γυναικών θα συμμετέχουν στο εξής σε όλους τους αγώνες με το λογότυπο της UNHCR του Ηνωμένου Βασιλείου στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους και αυτό θα γίνει «ως ένδειξη αλληλεγγύης για τις οικογένειες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις κοινότητές τους».

Η αγγλική ομάδα, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει κάνει ανάλογες κινήσεις και στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε ότι το μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν «δωρίζεται» σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρόκειται για την Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες παροχής βοήθειας σε ανθρώπους που εκτοπίζονται, από συγκρούσεις και διώξεις σε όλο τον κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαστε χαρούμενοι που για το υπόλοιπο της σεζόν θα χρησιμοποιήσουμε το μπροστινό μέρος της διάσημης φανέλας της Nottingham Forest για να πούμε μια τόσο σημαντική ιστορία. Θα είναι τιμή μας να εμφανίσουμε το όνομά τους στη φανέλα μας για να υποστηρίξουμε αυτόν τον σημαντικό σκοπό. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με το παγκόσμιο έργο των Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2013. Υποστηρίξαμε τη UNICEF για τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας να κάνουμε σημαντική οικονομική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό της έργο αντί να λαμβάνουμε έσοδα από χορηγό και δίνοντάς τους το μπροστινό και μετά το πίσω μέρος της φανέλας του Ολυμπιακού».