Η διοργάνωση του Veikou Trail δεν σταματά να εκπλήσσει. Την εβδομάδα που μας πέρασε ενημέρωσε ότι προχωρά στην προσθήκη της νέας διαδρομής Veikou Skull Trail, που θα επεκτείνεται και στα Τουρκοβούνια. Μεγάλο μέρος της κινείται στα παλιά Νταμάρια της ΛΑΤΟ, που λειτούργησαν από το 1937 μέχρι το 1976 και θα περιλαμβάνει αποστάσεις 10 χλμ. και 20 χλμ. Η γεωμορφολογία της περιοχής σε πολλά σημεία θυμίζει Αγρια Δύση, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες δρομείς να τρέξουν μια διαδρομή με άγρια ομορφιά, με θέα της πόλης και προς τον Υμηττό.

Είναι βέβαιο ότι η νέα διαδρομή θα συναρπάσει τους συμμετέχοντες δρομείς, καθώς περιλαμβάνει μονοπάτια, δασικούς δρόμους, εναλλαγές κλίσεων και τερέν, ακόμη και σκαλοπάτια. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εμπειρότερους και καλύτερα προπονημένους αθλητές ορεινού τρεξίματος και θα κινείται στα όρια τριών δήμων: Γαλατσίου, Φιλοθέης  – Ψυχικού και Νέας Ιωνίας.

Το Veikou Skull Trail θα συστήσει στο ευρύ κοινό μια περιοχή, που παρότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ελάχιστοι γνωρίζουν. Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τον Μικρό Ολυμπο, τη Σπείρα, το Λιβάδι των Θεών, το Σεληνιακό Τοπίο και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

*      Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://veikoutrail.gr/