Με νίκες για τους τρεις πρωτοπόρους του Βορείου Ομίλου της Super League2 ξεκίνησε το 2023. Ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο διέλυσε με 6-1, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μιχαηλίδης με φάουλ έκανε το 1-0 στο 16′, ο Κουαλιάτα το 2-0 στο 19′, για να ακολουθήσουν ακόμη τρία γκολ με τους Γκορντεζιάνι στο 29′ και Χατζηστραβό (35′ πεν., 45’+2) για το 5-0 του ημιχρόνου. Ο Απόλλωνας μείωσε σε 5-1 στο 51′ με τον Σιατραβάνη και το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Μπράντονιτς στο 63′.

Πέμπτη σερί νίκη για τον Πανσερραϊκό που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Πόντου χάρη σε γκολ των Κανίς και Σάιντ, ενώ σημαντική νίκη πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 επί του Ηρακλή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κοροζώνης με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Στην παράβαση υπέπεσε ο Βελλίδης, ο οποίος μάλιστα είδε και την κόκκινη κάρτα.

Για τον Βόρειο Ομιλο στις 14.45 σήμερα παίζουν ΑΕΛ-Παναθηναϊκός Β’, Διαγόρας-Αλμωπός Αριδαίας και Ηρακλής Λάρισας-Θεσπρωτός. Για τον Νότιο Ομιλο παίζουν στις 14.45 Καλλιθέα-ΠΑΕ Χανιά, Ηλιούπολη-Απόλλων Σμύρνης, Κηφισιά-Ηρόδοτος, Ιεράπετρας-Ολυμπιακός Β’, ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Επισκοπή, Προοδευτική-Παναχαϊκή και στις 15.15 Αιγάλεω-Καλαμάτα.