Ο ΟΦ Ιεράπετρας σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Superleague 2 (φτάνοντας στους 18 βαθμούς) επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Β’ στην Κρήτη, ο οποίος έμεινε στην 11η θέση με οκτώ βαθμούς.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με γκολ του Τζιλί Βουό που «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες που είχαν.

Στο 58ο λεπτό, ο Αλφρέντο Μπλανκ σημείωσε το δεύτερο γκολ των  γηπεδούχων οι οποίοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τον τερματοφύλακά τους Κυρίτση να βάζει το κερασάκι στην τούρτα αποκρούοντας στο 84ο λεπτό το πέναλτι του Κωστή.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ιτσιος, Στάμου, Ζήσης, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+1′ Χιμένεθ), Μηλιώτης (86′ Κόλα), Μούλερ, Μπλανκ Καζού (85′ Γκομπερβιγιέ), Βουό.

Ολυμπιακός Β’ (Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (75′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής (63′ Μπα), Μαρίνος (75′ Συρμής), Κατσουλίδης (82′ Αργυρίου), Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Καράκουτης (63′ Αλίγιαγκιτς).