«Θα πήγαινα στον πόλεμο μαζί τους, θα πήγαινα στη μάχη κάθε μέρα. Θα ρίσκαρα με αυτούς τους τύπους οποιαδήποτε μέρα. Και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είμαι περήφανος για την ομάδα που έχουμε, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Και νομίζω ότι ο καθένας στην ομάδα το καταλαβαίνει αυτό και θα γίνουμε καλύτεροι».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε μπροστά στη συνέντευξη Τύπου μετά την εφιαλτική βραδιά των Μπακς απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Ανατολής, τους Χόρνετς και τη βαριά ήττα με 138-109 στο Μιλγουόκι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (9π.) έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων για πρώτη φορά μετά από τις 29 Δεκεμβρίου του 2020 και για πρώτη φορά μονοψήφιο αριθμό πόντων σε ήττα μετά από τις 22 Δεκεμβρίου του 2018, ενώ δεν έδωσε ασίστ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια, από τις 8 Φεβρουαρίου του 2021!

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ρεκόρ σκοραρίσματος για το ΝΒΑ στην πρώτη περίοδο (51-28) και δικό τους στο ημίχρονο (84-60) για να φτάσουν άνετα στη νίκη (11-29 το ρεκόρ τους πλέον) ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 25-14.

Την ίδια ώρα ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα με το 9ο εφετινό του τριπλ νταμπλ (34 πόντοι, 10 ασίστ, 10 ριμπάουντ) στη νίκη των Ντάλας Μάβερικς επί των Πέλικανς (127-117).

Οταν όμως ρωτήθηκε αν παρακολουθεί την πορεία των άλλων υποψηφίων (σ.σ. Νίκολα Γιόκιτς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζοέλ Εμπίντ) για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια: «Οχι ιδιαίτερα. Βλέπω μερικά παιχνίδια του NBA, αλλά παρακολουθώ περισσότερο την Ευρωλίγκα. Αλλά αν υπάρχει κάποιο πραγματικά καλό ματς του NBA στην τηλεόραση, θα το δω».