Να τελειώσει τη δουλειά με τον Λεβαδειακό θέλει σήμερα το απόγευμα ο Αρης που στις 16:00 υποδέχεται τους Βοιωτούς στο «Κλ. Βικελίδης» για τη ρεβάνς της νίκης του με 2-1 στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αλαν Πάρντιου θα προχωρήσει πιθανότατα σε μερικές αλλαγές ώστε να φρεσκάρει την ομάδα του αφού τα δύσκολα είναι μπροστά για τους Κίτρινους. Ο Ιανουάριος αναμένεται να είναι καθοριστικός για τον Αρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ θα παίξει και με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το μόνο θεωρητικά βατό παιχνίδι του σε όλο αυτό το διάστημα θα είναι το εντός έδρας ματς με τον Βόλο για τη Super League.

Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τον Αρη φέτος, το Κύπελλο είναι και πάλι ο μεγάλος στόχος, οπότε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν με το ξεκίνημα κιόλας του νέου έτους.

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε και τυπικά η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Αρη. Ο μαυριτανός φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε ως δανεικός για έξι μήνες στους Κίτρινους, οι οποίοι διατηρούν και υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 2.500.000 ευρώ για το προσεχές καλοκαίρι. Ο 27χρονος φορ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τον Αρη, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας, Νίκο Αμανατίδη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Αγγελος Παπανικολάου.