Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφηνε τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς ανάμεσα στην Καλλιθέα και τη Λαμία. Υστερα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο «Ελ Πάσο», η ομάδα της Super League ήταν αυτή που επικράτησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι του Αγίου Νικολάου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να στείλουν το ματς τουλάχιστον στην παράταση, αλλά αυτή που «χαμογέλασε» ήταν η Λαμία.

Η Καλλιθέα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ όταν στο 10′ ο Τζανετόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή από προσπάθεια του Νίλι και δύο λεπτά μετά ο Ντεμέτριους σημάδεψε δοκάρι με κεφαλιά. Μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα της ομάδας του Γιώργου Σίμου, η Λαμία ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά. Στο 34′ ο Μανούσος με υπέροχη κίνηση και τελείωμα έκανε το 0-1 και στο 38′ ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έγραψε το 0-2 από ασίστ του Τσιλούλη. Η Καλλιθέα «απάντησε» άμεσα και μείωσε σε 1-2 με τον Νίλι στο 41′, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Η μεγάλη της ευκαιρία για ισοφάριση ήταν στο 52′ όταν ο Νίλι βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Σαράνοφ, αλλά ο Σίμονς έκοψε την τελευταία στιγμή ενώ τη δική της στιγμή είχε και η Λαμία στο 75′ όταν ο Τσιλούλης αστόχησε σε τετ α τετ. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Καινούργιος με κεφαλιά είχε σκοράρει για την Καλλιθέα, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ετσι το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος, Καινούργιος (79΄ Ρέντζας), Μπουλούλης (80΄ Δούμτσης), Σαντάνα (58′ Λασκαράκης), Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας

(80΄ Τσιντώνης).

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σαραμαντάς (58΄ Γκοράνοφ), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Τζανδάρης (58΄ Ντε Βινσέντι), Νούνιες (68΄ Σλίβκα), Σιμόν, Μαρτίνεθ

(58΄ Μπεχαράνο), Τσιλούλης, Ρόμανιτς (79΄ Γιακουμάκης), Μανούσος.

Σ.Χ.