Πολύ κοντά στη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή (μετά τον Πούχατς) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς λεπτομέρειες απομένουν για να ντυθεί στα πράσινα ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο διεθνής ούγγρος δημιουργικός μέσος της Οσιγιεκ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους Πράσινους για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μετά τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, υπήρξε deal και μεταξύ των δύο ομάδων με ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ. Το πόσο προχωρημένη ήταν η ιστορία το τελευταίο 24ωρο είχε φανεί και από το γεγονός ότι όπως είχε γίνει γνωστό ο Κλάινχαϊσλερ δεν θα ταξίδευε στο Ούμαγκ όπου η Οσιγιεκ θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή προετοιμασία της. O 28χρονος άσος, που αποτελεί εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετρά 44 συμμετοχές και τρία γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας ενώ στην Οσιγιεκ έχει 21 γκολ και 15 ασίστ σε 131 συμμετοχές. Η ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, δεν θα σταματήσει εδώ αφού οι Πράσινοι κινούνται για προσθήκες και στα εξτρέμ ώστε να αποκτήσουν το βάθος που λείπει από το ρόστερ τους.

«Σφραγίζει» την πρόκριση

Τον Βόλο αντιμετωπίζει σήμερα (16:30) o Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με το 3-0 του πρώτου ματς να δίνει πολύ μεγάλο προβάδισμα στους Πράσινους. Μάγκνουσον και Χουάνκαρ δεν είναι στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω προβλημάτων τραυματισμού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σχεδιάζει έτσι κι αλλιώς να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα έχοντας πάρει μαζί του και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εφόσον το Τριφύλλι τελειώσει τη δουλειά με τον Βόλο, στον επόμενο γύρο τον περιμένει ο ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του, όχι φυσικά στον βαθμό που αυτό συνέβη στο ματς του πρωταθλήματος όπου οι φίλοι της ομάδας είχαν κάνει… κατάληψη στην πόλη.  

Εξελίξεις με Αϊτόρ

Τέλος, στην Αθήνα ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Αϊτόρ ο οποίος ολοκλήρωσε το κομμάτι της αποκατάστασής του στην Ισπανία και θα συνεχίσει στην Ελλάδα στη δουλειά ώστε να επιστρέψει στη δράση ακόμα πιο δυνατός. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα με την επιστροφή του στη χώρα μας να ανοίξει και πάλι η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο Αϊτόρ ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του στο ματς με τον Αρη και παραμένει ακόμη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με οκτώ γκολ. Υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μεταμορφώθηκε την περσινή σεζόν και εξελίχθηκε φέτος στον ηγέτης της ομάδας χάρη στον οποίο το Τριφύλλι πραγματοποίησε το εκπληκτικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.