Ερυθρόλευκο… βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Β’ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για τη Super League 2. Aν και η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν αυτή που προηγήθηκε, με ένα πέναλτι που προκάλεσε τις δίκαιες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, εκείνη του Γιάννη Οκκά πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε δύο πολύ ωραία γκολ από τον Λιάτσο. Το ματς πραγματοποιήθηκε στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων και παρότι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, ήταν γεμάτο ένταση, πάθος και συγκινήσεις.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες να σκοράρει στα πρώτα 20 λεπτά, με μεγαλύτερη απ’ όλες εκείνη του ανγκολέζου επιθετικού Ζίνι, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα και αστόχησε σε κοντινή προβολή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 21′ από την άσπρη βούλα όταν ο Γκορτσίλας έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Απ. Χριστόπουλου από τον Χρυσόπουλο, με τους Ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας ότι το μαρκάρισμα έγινε έξω από την περιοχή. Και όπως φάνηκε είχαν δίκιο. Ο Ε. Χριστόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Η αντίδραση για τον Ολυμπιακό Β’ ήταν άμεση. Στο 26′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Λιάτσος έκανε το 1-1 και 12 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αφού παρά την πίεση της ΑΕΚ Β’ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Β’ κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.