Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Αλαν Πάρντιου κυρίως από την επιθετική λειτουργία του Αρη στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το είπε στις δηλώσεις του, το είπε και στους ποδοσφαιριστές του, στην ομιλία που είχε μαζί τους μετά το ματς. Ο βρετανός προπονητής ανέφερε πως θέλει… διαβόλους στην επίθεση και ζήτησε από τους παίκτες να σκέφτονται πιο γρήγορα και να αντιδρούν καλύτερα όταν φτάνουν έξω από την αντίπαλη περιοχή. Θέλει να δει διαφορετική προσέγγιση στο αυριανό παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο.

Εμεινε στην Αθήνα

Ο Αρης παρέμεινε επί αθηναϊκού εδάφους αφού παίζει ξανά με τον Ολυμπιακό αύριο για το Κύπελλο, στον πρώτο προημιτελικό που θα γίνει στο Καραϊσκάκη.

Ο Ατρόμητος του παραχώρησε το προπονητικό του κέντρο προκειμένου να γυμναστεί για ένα διήμερο και να προετοιμαστεί για το ματς, χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να γυρίσει ξανά στην Αθήνα σε μία μέρα. Θεραπεία ακολούθησε ο Νταμπό, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα και είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου.

Ο «πονοκέφαλος» για τον Πάρντιου έρχεται και από τον Φαμπιάνο, ο οποίος είδε κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό και έφτασε τις έξι. Αν δεχτεί ακόμα μία θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς και με δεδομένο ότι υπάρχει θέμα στο κέντρο της άμυνας (ο Ενκουλού παραμένει εκτός), ο Αρης κινδυνεύει να μείνει χωρίς λύσεις στην άμυνά του.