Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο πριν από το ξεκίνημα της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νέος ιδιοκτήτης των Καναρινιών, Ματσιέκ Καμίνσκι και ο απερχόμενος, Φώτης Κωστούλας, άφησαν στεφάνι στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της ομάδας, Αϊλάν, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες. Οι δύο άνδρες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άφησαν ένα στεφάνι μπροστά από τους οργανωμένους όπου υπήρχε και ένα πανό το οποίο έγραφε: «Αϊλάν ζεις, για πάντα μαχητής». Μαζί τους βρισκόταν και ο άμεσος συνεργάτης της οικογένειας Καμίνσκι στην Ελλάδα, Γιώτης Παναγιώτου, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν (46′ Μάρτενσον), Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός (72′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (81′ Ντουάρτε), Καρέλης (81′ Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (71′ Νίνης), Τζήμας (86′ Λώλης), Παμλίδης, Μπάλαν (80′ Σταματελόπουλος).