Για τέταρτο σερί ματς μέσα στο 2023 ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν στην άμυνά του και επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για τη 19η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη και συνεχίζει την ανοδική της πορεία ξεφεύγοντας από τις τελευταίας θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα, εκείνη του Ακη Μάντζιου βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Περέα με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λάρσον στο 88′, λυτρώνοντας την ομάδα του. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο γενικά, με τους Αρκάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις και τον ΟΦΗ να έχει δύο πολύ καλές στιγμές πριν απ’ το γκολ, με Μοσκέρα και Λάρσον.

Σαν μεγάλη ομάδα  

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Νταμπράουσκας στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Οχι μόνο για τη νίκη παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα και στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε όπως και γενικά το πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε τρομερή υπομονή, κατοχή και ρυθμό και πήραμε τη νίκη».

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης (76′ Περέα), Θοράρινσον, Λάρσον, Ντιουσέ (85′ Μπάκιτς), Μεγιάδο, Τοράλ, Ντίκο, Μπαλογιάννης (66′ Μοσκέρα).

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Πίτσου Αντζουλάς, Καστάνιο, Καρμόνα, Μουνάφο (46′ Γκαρντάφσκι), Σανταφέ (91′ Μπενίτο), Μπερτόγλιο (61′ Μπαρτόλο), Αλβαρες, Κρέσπι (73′ Σίτο), Μπαράλες.