Ο Αρης προετοιμάζεται για την αυριανή (19:30) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, το μεγαλύτερο ματς της φετινής σεζόν για τους Κίτρινους μέχρι στιγμής στη σεζόν, έχοντας πάρει σημαντική ψυχολογική ώθηση μετά το 3-0 επί του Βόλου. Στο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε… ξέσπασμα του Μάνου Γκαρθία ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε να παίρνει τα πάνω του στην πιο κρίσιμη περίοδο για την ομάδα του. Ο Ισπανός είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα τον τελευταίο καιρό. Στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα έμεινε στον πάγκο, ενώ στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στο Φάληρο έπαιξε μόλις 17 λεπτά.

Με την εμφάνιση του Σαββάτου έκλεισε το… μάτι στον Αλαν Πάρντιου και δήλωσε «παρών», φανερώνοντας στο γήπεδο κάποια από εκείνα τα στοιχεία που έκαναν τον Αρη το καλοκαίρι να δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. Αν ο Αρης θέλει να ελπίζει σε ανατροπή κόντρα στους Πειραιώτες, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στον Βόλο από τον Μάνου Γκαρθία. Σε ένα τέτοιο ματς όπως το αυριανό βέβαια δεν αρκεί η απόδοση ενός μόνο ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός αν πιάσει τα στάνταρ της απόδοσής του. Το «Κλ. Βικελίδης» αναμένεται να είναι κατάμεστο σε αυτό το παιχνίδι αφού η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη, ενώ η τιμή τους συμβολική στα 19 ευρώ προς τιμήν του Αλκη Καμπανού ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της πρώτης Φεβρουαρίου του 2022.

* Για δύο εβδομάδες θα απουσιάσει ο Σαλέμ Εμπακατά από τα παιχνίδια του Αρη. Ο  Κονγκολέζος υπέστη θλάση α’ προς β’ βαθμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Ετσι, ο Εμπακατά θα λείψει από τους προσεχείς αγώνες  του Αρη με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.