Οταν ο κόουτς Λουτσέσκου ρωτήθηκε την περασμένη Κυριακή (μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ με 3-0) στη συνέντευξη Τύπου για μεταγραφές, χαμογέλασε και απλά είπε: «Τι περιμένετε να σας πω, εδώ έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας». Και ακριβώς αυτό είναι που θέλει να περάσει και σαν νοοτροπία σε όλο τον σύλλογο, δεδομένου ότι αυτές τις 10 μέρες όλος ο οργανισμός είναι αφοσιωμένος στην τριλογία των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Ολοι θέλουν να τελειώσει αύριο με τον καλύτερο τρόπο (πρόκριση στον ημιτελικό) αυτή η τριάδα αγώνων και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι από τα τρία όπου ο ΠΑΟΚ είναι κερδισμένος ακόμα και με ήττα μέχρι ένα γκολ. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης, Νίκολας Κουαλιάτα και Φιλίπε Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Μουργκ ξεκίνησε τρέξιμο, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί κι ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε δουλειά στο γυμναστήριο. Ολοι αυτοί οι σημαντικοί παίκτες παραμένουν στο απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου που καταστρώνει τα πλάνα του, αυτή τη φορά έχοντας και το μαξιλαράκι από το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι μεταγραφές λοιπόν μπορεί να περιμένουν, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή το πρωί.  Μετά τη μεταγραφή του Καναδού Λαρίν από την Μπριζ στη Βαγιαδολίδ, ο ΠΑΟΚ στρέφεται σε άλλες λύσεις για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Τα γενέθλια του Αντρέ

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, έκλεισε τα 37 του χρόνια χθες και το Europa League σημείωσε χαρακτηριστικά σε «τιτίβισμα»: «Υπάρχει μόνος ένας τρόπος για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Βιεϊρίνια» και το συνοδεύει με βιντεάκι από το τρομερό γκολ που είχε βάλει  στην Κλαμπ Μπριζ (2010-11).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κάποιες σχέσεις δεν τελειώνουν. Απλώς κάνουν διαλείμματα. Ετσι κι ο Βιεϊρίνια το καλοκαίρι του 2017 αποφάσισε να γυρίσει στο γήπεδο και την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε σπίτι του το καλοκαίρι του 2017 και φρόντισε απλώς να υπενθυμίσει τον ρόλο του. Εμβληματικός αρχηγός, ώριμος και στιβαρός ως χαρακτήρας, όποτε οι συνθήκες το επέβαλλαν, ταπεινός και ανέκαθεν εργατικός. Τη φετινή σεζόν έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας! Χρόνια πολλά αρχηγέ!».