Υστερα από δυόμισι χρόνια παρουσίας στη Νίκαια, ο Δημήτρης Σπανός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ιωνικού, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο έλληνας τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη σεζόν, αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτή. Μετά και την ήττα από την ΑΕΚ ωστόσο οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν οριστικά, με την ΠΑΕ και την οικογένεια Τσιριγώτη να ευχαριστούν τον Σπανό για την προσφορά του στην ομάδα, αφού με εκείνον στο τιμόνι ο Ιωνικός επέστρεψε ύστερα από 14 χρόνια στη Super League.

«Η οικογένεια Τσιριγώτη θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Δημήτρη Σπανό για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Για όλες τις χαρές που ζήσαμε μαζί, για όσες φορές πανηγυρίσαμε αγκαλιά, αλλά και για όσες στενοχωρηθήκαμε. Η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, διότι ο κόουτς Σπανός είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, εξαιρετικός προπονητής και καλός φίλος». Από την πλευρά του, ο Σπανός στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του μίλησε με θερμά λόγια για τον σύλλογο και μεταξύ άλλων τόνισε πως «η οικογένεια Τσιριγώτη είναι ό,τι καλύτερο συνάντησα στην προπονητική μου καριέρα!».

Οπως όλα δείχνουν, ο Ιωνικός δεν θα αργήσει να βρει τον αντικαταστάτη του Σπανού, αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μιχάλη Γρηγορίου για να αναλάβει.