Σαρωτικός χθες το μεσημέρι ο Ολυμπιακός Β’: 4-0 τον Ηρόδοτο για τη 12η αγωνιστική της Super League 2 με τα γκολ των Βλαχομήτρου (25′, 30′), Μπα (56′) και Κεραμίδα (70′).

 Το ματς αυτό όμως απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα μέσω ενός άλλου ερυθρόλευκου πιτσιρικά. Του Χαράλαμπου Κωστούλα. Ναι, ο μικρός γιος του Θανάση Κωστούλα, που χθες κάνοντας το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού: 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών. Το σχετικό ρεκόρ κρατούσε για χρόνια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε αγωνιστεί σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών με τα ερυθρόλευκα σε ένα ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (22/12/ 2007). Ο Θανάσης Κωστούλας αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 1999 ως τον Γενάρη του 2007 κατακτώντας 7 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα (202 συμμ.) και πλέον είναι ένας πραγματικά προνομιούχος μπαμπάς καθώς στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αγωνίζονται και οι δύο γιοι του. Ο Χαράλαμπος (σέντερ φορ) που έκανε χθες το σπουδαίο αυτό ρεκόρ και ο Κωνσταντίνος που είναι 17 ετών (8/2/2005) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός – όπως ακριβώς ο πατέρας του. Εννοείται πως ο Γιαννάκης Οκκάς που είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ ήταν συμπαίκτης με τον Θανάση στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός Β’ (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης (80′ λ.τ. Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.