Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος για τέταρτη φορά στην ιστορία της και τρίτη στα πέντε τελευταία χρόνια πανηγύρισε χθες η Λαμία. Μετά τη νίκη της με 2-1 στις Σέρρες επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επικράτησε και στη ρεβάνς  με 4-2 και «σφράγισε» το εισιτήριό της για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Από την άλλη, έσβησε το όνειρο για τον Απόλλωνα, ο οποίος κρατάει βέβαια το γεγονός πως έγινε η πρώτη ομάδα από ερασιτεχνική κατηγορία που φτάνει στους «4». Το ματς ήταν χορταστικό, με τον Ασκόφσκι να έχει δοκάρι για τη Λαμία στο 3′ και πέντε λεπτά μετά ο Κουτζαβασίλης έκανε το 0-1 για τον Απόλλωνα, δίνοντας σκορ παράτασης στο ματς. Οι γηπεδούχοι όμως «απάντησαν» με τρία γκολ από Ασκόφσκι (20′), Παούλαβετς (25′) και αυτογκόλ του Γκέκα (39′), «καθαρίζοντας» την πρόκριση από το ημίχρονο. Ο Ελέζι μείωσε σε 3-2 στο 86′ και ο Τσιλούλης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

«Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το γκολ που δεχτήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Ηταν σημαντικό πως είχαμε διάθεση, παρά την πειραματική εντεκάδα. Δεν είχαμε καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση. Είδαμε πράγματα, νέους παίκτες και αυτά όλα θα μας χρειαστούν στη διάρκεια της σεζόν. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το ματς της Δευτέρας», ήταν το σχόλιο του Παντελίδη μετά το παιχνίδι, με τον ελληνα τεχνικό να μην έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Λαμία (Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Παούλαβετς (Λαμπρόπουλος 69′), Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Στάνκο, Μαρτίνεθ (Τσιλούλης 60′), Ασκόφσκι (Κοντονίκος 83′), Ντε Βινσέντι (Βέργος 60′), Μανούσος (Τσούκαλος 69′).

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (Καρατλίδης 64′), Tζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Γεωργιάδης (Κωνσταντινίδης 83′), Ελέζι, Γκέκας (Πέτρου 64′).