Ασταμάτητος ο Πανσερραϊκός στον δρόμο προς την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη με το γκολ του Φώτη Παντεκίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Ευκαρπία επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ Β’. Αυτή ήταν η 9η σερί νίκη για του Σερραίους που προελαύνουν με ξέφρενη κούρσα στον βόρειο όμιλο της Superleague 2. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο σκόρερ μέχρι το 2018 ανήκε στον ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2014 ήταν μέλος της Κ20 με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος από το πρώτο λεπτό, είχε επτά τελικές στο πρώτο ημίχρονο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 66′ σε κεφαλιά του Παπάζογλου. Σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85′ Κουλούρης), Γρόσδης (62′ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85′ Γιαξής), Γκορντεζιάνι (77′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης (95′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Στίνα, Κανίς (62′ Μπαΐροβιτς), Μούργος, Κατσαντώνης.

Γ.Λ.