Το «Σπίτι με το Mega», η αγαπημένη μουσική εκπομπή του Mega επιστρέφει δυναμικά με την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς. Αύριο στις 21.00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάνη, έναν από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, σε μία βραδιά με μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία του. Ο ταλαντούχος συνθέτης υπογράφει πολλά αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων ετών, κάποια από τα οποία έχει τραγουδήσει ο ίδιος αλλά και πολλά ακόμα που έχει χαρίσει σε γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Ελενα Παπαρίζου, ο Πασχάλης Τερζής και άλλοι.

Στο αυριανό επεισόδιο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ ακούσει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια που καθιέρωσαν τον Γιώργο Σαμπάνη ως έναν από τους πιο αξιόλογους δημιουργούς και τραγουδιστές της νέας γενιάς, αγαπήθηκαν από το κοινό και γέμισαν δυνατούς στίχους και όμορφες μελωδίες κάθε του στιγμή. Ανάμεσά τους τα «Κανείς δεν ξέρει», «Αγρια θάλασσα», «Κλειδαριές», «Στην παλάμη σου επάνω», «Ο,τι και να είμαι», «Το φιλί της ζωής», «Ωρες μικρές», «Δύο ζωές», «Λείπει πάλι ο Θεός» και «Μην ξαναρθείς».

Δίπλα στον Γιώργο Σαμπάνη θα βρεθούν σημαντικοί καλεσμένοι όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους κορυφαίους συνθέτες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού και η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία ξεχωρίζει με το ταλέντο και την ευαίσθητη ερμηνεία της. Ακόμα, στη σκηνή ανεβαίνει η Αναστασία, που θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, αλλά και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελευθερία Παπαμιχαήλ. Παράλληλα, αξιόλογοι δημιουργοί θα τιμήσουν τον Γιώργο Σαμπάνη με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το Mega». Οι στιχουργοί Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης και Γιάννης Δόξας θα μοιραστούν με τη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες της σχέσης τους με τον αγαπημένο ερμηνευτή. Ενώ στην όμορφη συντροφιά θα βρεθούν η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης και ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Δουλάμης. Τέλος, ο σπουδαίος γάλλος συνθέτης, performer και μουσικός παραγωγός, Ζαν Μισέλ Ζαρ, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική μουσική, μιλάει αποκλειστικά από το Παρίσι στο «Σπίτι με το Mega».