Κατά μία έννοια δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή για την πρώτη συναυλία των Στέρεο Νόβα, μετά το 2018 (Festival Nostos) και κάπου 26 χρόνια μετά τη διάλυσή τους, από την επιλογή του εργοστασίου Iris, στην Ελευσίνα. Κι ας ήταν ο χώρος εξωτερικός κι ας ψιλόβρεχε κι ας είχε κρύο και υγρασία. Τίποτα δεν πτόησε περίπου 2.500 θεατές να παρακολουθήσουν μια βραδιά από τα παλιά.

Το εργοστάσιο, που είχε χτιστεί τη δεκαετία του 1920 από την Ανώνυμο Εταιρεία Οινοπνευματοποιίας «Κρόνος» και σε αυτό παρασκευαζόταν κυρίως οινόπνευμα με πρώτη ύλη τα σταφύλια, εξακολουθεί να κατατάσσεται στα ωραιότερα δείγματα της μεσοπολεμικής βιομηχανικής αρχιτεκτονικής. Και σε αυτό το φόντο οι Κ. Βήτα και Μιχάλης Δέλτα κόλλησαν από την πρώτη στιγμή. Διόλου τυχαία άλλωστε και η επιλογή τους να εμφανιστούν φορώντας δύο τεράστιους τσιμεντόλιθους στα κεφάλια τους, σε στυλ Daft Punk, τους οποίους έβγαλαν μόνο στο encore.  

Σε αυτό το industrial σκηνικό η βραδιά τους ξεκίνησε στις 10 παρά είκοσι με τον «Εξώστη» (intro) και ολοκληρώθηκε με το «Βίντεο κλαμπ» (encore) λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Το κοινό μπορεί να ήθελε κι άλλο, αλλά μας κρατούν κάποια – κάποιες καλοκαιρινές εκπλήξεις. Γι’ αυτό κι άφησαν στο τέλος αυτή τη γλυκιά προσμονή. Το κοινό τους (σχεδόν) όλων των ηλικιών, από γονείς με τα παιδιά τους σε καρότσια έως συνομηλίκους και λίγους μεγαλύτερους ηλικιακά με το ντούο, χόρεψε, σιγοψιθύρισε τραγούδια και πολλοί θυμήθηκαν (θυμηθήκαμε) τα νιάτα που έχουν ντυθεί με όμορφες μουσικές όπως αυτές των Στέρεο Νόβα.  

Αυτό που δεν έκρυψαν στο τέλος ήταν η χαρά τους, ευχαρίστησαν το κοινό και όλους όσοι βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για την πραγματοποίηση του σόου και κάπου εκεί η βροχή άρχισε να δυναμώνει.