Οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκαν στα «κάγκελα» των social media και απαιτούν να αποδοθούν ετεροχρονισμένα οι τίτλοι που έχασαν από τη Σίτι. Οι φίλοι των Κόκκινων αναφέρονται στη σεζόν 2013/14 αλλά και σε αυτές του 2018/19 και 2021/22.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ διεκδικούν τον τίτλο της σεζόν 2011/12 που κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων με τη Σίτι με το περίφημο γκολ του Αγουέρο στις καθυστερήσεις. Θέλουν επίσης να τους αποδοθεί ο τίτλος της σεζόν 2017/18 όταν η Γιουνάιτεντ τερμάτισε δεύτερη πίσω από τους Πολίτες, με προπονητή τον Μουρίνιο.

Πολλοί αναφέρονται στο παράδειγμα της Γιουβέντους και την τιμωρία που τις έχουν επιβάλει οι ιταλικές αρχές, τόσο με την αφαίρεση των τίτλων στο σκάνδαλο Calciopoli, όσο και τώρα με την αφαίρεση 15 βαθμών για τις υπερτιμολογήσεις των παικτών.

Τα φώτα της υπόθεσης εστιάζουν τώρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός είχε δηλώσει πέρυσι πως θα παραιτηθεί αν του έχουν πει ψέματα για το Οικονομικό Ευ Αγωνίζεσθαι. Οι αποδόσεις για το αν θα φύγει πριν από την έναρξη της επόμενης περιόδου κατακρημνίστηκαν και πλέον είναι τρίτο φαβορί μεταξύ των προπονητών των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ που θεωρείται ότι θα αποχωρήσουν.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι επίσης το γεγονός ότι ο δικηγόρος Μάρεϊ Ρόσεν που θα ηγηθεί της ανεξάρτητης επιτροπής που θα ελέγξει αν η Σίτι καταστρατήγησε τους οικονομικούς κανόνες είναι μέλος της Αρσεναλ.