Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League ο Βόλος πέρασε εντυπωσιακά από τη Λιβαδειά, αφού επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Αρη. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Μαγνησίας ήταν καταιγιστική στο δεύτερο όπου πέτυχε όλα της τα γκολ. Στο 61′ ο Πιρές έκανε το 1-0 από ασίστ του Κούτσια και επτά λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς από σέντρα του Αλχο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Βόλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του ματς ο Κούτσιας με σουτ μέσα από την περιοχή.

Βγήκε μπροστά ο Βέλιτς

Την ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα του Λεβαδειακού ανέλαβε μετά το ματς ο Γιάσμινκο Βέλιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είχαμε μεγάλες αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, ήμασταν μακριά από τους αντιπάλους μας στις πρώτες και τις δεύτερες μπαλιές. Φάγαμε γκολ από στημένη φάση και δεν είχαμε καθόλου συνοχή. Η ευθύνη είναι δικιά μου». Από την άλλη, ο Κώστας Μπράτσος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε στη Λιβαδειά.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (64′ Νίκας), Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64′ Σαβιέρ), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57′ Σαχπεκίδης).

Βόλος: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90+2′ Τάχατος), Τσιρίνος (80′ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88′ Πίρινεν), Κούτσιας.