Ημέρα εξελίξεων ήταν η χθεσινή στον Αρη αφού ο Απόστολος Τερζής ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας, όπως ανακοίνωσε επίσημα στους ποδοσφαιριστές ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρίνων μίλησε μέσω skype στους παίκτες πριν από την προπόνηση και τους έθεσε προ των ευθυνών τους, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που εμφανίζουν στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα. «Δεν είναι αυτό εικόνα. Μπορεί μέχρι τώρα να ήμουν η ασπίδα σας, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αλλάζουν όλα, ανοχή τέλος», είπε αρχικά ο Καρυπίδης, που προειδοποίησε πως δεν θα διστάσει να διώξει όποιον παρουσιάζεται αδιάφορος ακόμα κι αν δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο.

«Δείχνετε να παίζετε χωρίς πάθος, δείχνετε να μην ξέρετε πού παίζετε. Αυτό τελειώνει εδώ. Οποίος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται ή δεν θέλει να καταλάβει, να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο και να φύγει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μη γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρόνια συμβόλαιο».

«Δική σας ευθύνη»

Οσο για τη συνέχεια της σεζόν, ενόψει και του ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Καρυπίδης επισήμανε σε αυστηρό ύφος: «Δεν με ενδιαφέρει το πώς, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσαν μετά το ματς του Σαββάτου. Δική σας δουλειά και δική σας ευθύνη είναι να αλλάξετε την κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποιος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο».

Να σημειωθεί ότι χθες έφτασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και φωτογραφίστηκε φορώντας κασκόλ της ομάδας. Δήλωσε, δε, έτοιμος να προσφέρει.