Δικαιωμένος ο Ατρόμητος λοιπόν από τη χθεσινή απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League. Δικαιωμένοι και οι Αιώνιοι, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, που από την πρώτη στιγμή μέσω του δικαιώματος της πρόσθετης παρέμβασης πήραν θέση σε μια υπόθεση που όχι μόνο απειλεί με αλλοίωση τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, αλλά απαξιώνει συνολικά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας.

Η απόπειρα για κάτι που προκάλεσαν οι καιρικές συνθήκες στο Περιστέρι, να μετατραπεί μέσω ένστασης σε τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

«Οπως είναι γνωστό, το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα. Ειδικά όταν το θράσος βρίσκεται σε βαλτότοπο με τόνους σκουπιδιών» διέρρεαν χθες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το πώς ο… αρχιλαθραίος έχει στήσει το παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τους μπροστινούς του, Μπαλτάκους, Φιλιππούσηδες, Μπένετ, Λαμπαδαρίου, Δανιήλ, Παπαχρήστους…» προσέθεταν και συνέχιζαν με νόημα: «Η κοινή γνώμη γνωρίζει πλέον πώς λειτουργεί το Συνδικάτο του Εγκλήματος στο ποδόσφαιρο, με τους Γιαννάκηδες, τους Μάνταλους, τους Λεουτσάκους, τους Πρίτσες, τους Ντάσιους, τους Νταβέληδες, τους Παπαδημητρίου και όλους τους παραβατικούς που γνώρισαν στις βόλτες τους στη Γ’ Εθνική και όσους… ακόμα πιο παραβατικούς “κοσμούν” την καθημερινότητά τους. Η επιμονή τους στην ατιμία και τη γελοιότητα απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Διέλυσαν τη Super League 2 και νομίζουν ότι θα κάνουν και τη Super League σκουπιδότοπο και παρωδία με μπράβους και κουτσαβάκια στα αποδυτήρια, στημένους διαιτητές και παράγοντες και με μεζούρες στα δοκάρια».