Αποτελεί τη φθηνότερη ζωική πρωτεΐνη, με σημαντική όμως διατροφική αξία. Ωστόσο, για μια σειρά λόγων που άπτονται οικονομικών, γεωπολιτικών και υγειονομικών δεδομένων, τα αβγά σε λίγο θα κοστίζουν χρυσάφι.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ