Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της νέας εκκίνησης με προορισμό το Εuro, είναι οι αλλαγές που συντελέστηκαν στους πάγκους σημαντικών ομάδων, όπως της Πορτογαλίας την οποία ανέλαβε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τον οποίον αντικατέστησε στο Βέλγιο ο Ντομένικο Τεντέσκο. Νέο πρόσωπο και ο Λουίς ντε λα Φουέντε στον ισπανικό πάγκο ενώ ο ελληνολάτρης Φερνάντο Σάντος  θα δίνει πλέον εντολές στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και στους άλλους πολωνούς διεθνείς.     

Αλλαγή φρουράς και στον ολλανδικό πάγκο που ενδιαφέρει άμεσα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στους Οράνιε από τους οποίους είχε φύγει για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα και στη θέση του είχε πάει ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει αύριο τη Γαλλία στο Σταντ ντε Φρανς στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου. Οι Μπλε ανοίγουν έναν νέο κύκλο στην ιστορία τους μετά την αποπομπή του προέδρου της ομοσπονδίας Νοέλ Λε Γκρε και την αποχώρηση από την ομάδα των εμβληματικών Γιορίς, Βαράν καθώς και του Μπενζεμά. Νέο αφεντικό στα αποδυτήρια ορίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ με δεύτερο στην ιεραρχία τον Αντουάν Γκριεζμάν.