Μικραίνουν τα μενού τους και περιορίζουν τις κάβες τους για να διαχειριστούν την ακρίβεια σε ενοίκια, ενέργεια και πρώτες ύλες, καθώς δεν διακινδυνεύουν νέες αυξήσεις τιμών για να μη χάσουν πελάτες. Οι δυσμενείς επιπτώσεις των πληθωριστικών πιέσεων αποτυπώνονται και στη ζήτηση των επιχειρήσεων εστίασης από το πρώτο εξάμηνο του 2022 με περισσότερες από μία στις δύο επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης να δηλώνουν ότι ο αριθμός των πελατών τους μειώθηκε σημαντικά, ενώ πλέον οι έξι στους δέκα πελάτες έχουν περιορίσει σημαντικά τις ποσότητες των γευμάτων και των ποτών που παραγγέλνουν για να μην κόψουν τις εξόδους τους.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ