Ινγκασον; Παρών.

Κουλιεράκης; Παρών.

Τα ευχάριστα νέα που περίμενε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθαν μαζεμένα χθες, καθώς δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δηλώνοντας «παρών» για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ιδιαίτερα για τον Ισλανδό, ο ρουμάνος τεχνικός σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ τον προφύλαξαν αμέσως μόλις αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλά ούτε και στο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Δικέφαλος του Βορρά είχε πολλά θέματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα ακριβώς επειδή ο ισλανδός στόπερ δεν αγωνίστηκε σε έναν τόσο κρίσιμο παιχνίδι πήρε και επίσημα το πράσινο φως από την ισλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να μην ταξιδέψει στην πατρίδα του για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της εθνικής ομάδας με Βοσνία (ήττα με 3-0) και Λιχτενστάιν (νίκη με 7-0) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στα απρόοπτα της ημέρας, ο Τόμας Κεντζιόρα αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ο πολωνός μπακ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στο μεταξύ, μεγάλη ικανοποίηση στον σύλλογο για την πρόκριση της εθνικής νέων στα τελικά του Εuro καθώς από τους 20 παίκτες που κλήθηκαν για τρία παιχνίδια του Elite Round, οι 10 ανήκουν στον ΠΑΟΚ ενώ ο Κούτσιας μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ανήκε στον Δικέφαλο πριν μετακομίσει στο MLS.