Ενενήντα επτά μέτρα είναι όλη κι όλη η οδός Αισώπου στην καρδιά του Ψυρή. Εκ πρώτης, μοιάζει με κάθε άλλο σοκάκι της περιοχής – με μπαρ, κοκτεϊλάδικα, ταβέρνες, καφέ, ξενοδοχείο και καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, άλλωστε, ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν το όνομά της ή ακόμα και την ύπαρξή της. Αυτό που έμελλε να την κάνει γνωστή είναι ένα εστιατόριο με σεφαραδίτικη εβραϊκή κουζίνα, στο ισόγειο του αριθμού 10.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ