Ολα είναι έτοιμα για το αυριανό Poikilo Rocky Mountain, τον τρέιλ αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Ποικίλο Ορος, σε ένα ενδιαφέρον φυσικό τοπίο γεμάτο ορεινό έδαφος, πυκνά δάση και ελικοειδή μονοπάτια που προσφέρουν εκπληκτική θέα. Το βουνό εκτείνεται σε μήκος 11 χλμ. μεταξύ του όρους Αιγάλεω και της Πάρνηθας και αποτελεί το φυσικό όριο ανάμεσα στο Λεκανοπέδιο Αθηνών και το Θριάσιο Πεδίο.

Το φετινό Poikilo Rocky Mountain προσφέρει διάφορες αποστάσεις για δρομείς όλων των επιπέδων. Ο κύριος αγώνας Poikilo Rocky Mountain εκτείνεται σε πάνω από 22,5 χιλιόμετρα και έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει την αντοχή και τη φυσική κατάσταση ακόμη και των πιο έμπειρων δρομέων. Το Poikilo Up Down, από την άλλη πλευρά, είναι μια διαδρομή 8 χλμ. που χαρακτηρίζεται από δύσκολες κλίσεις και πτώσεις που απαιτούν στρατηγική και ικανότητα. Το Poikilo Fun 4 χλμ. είναι ιδανικό για τους αρχάριους, ενώ, τέλος, το Rockaki είναι ένας αγώνας 1 χλμ. για παιδιά.

Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου «Οδυσσέας», της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πετρούπολης και τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του υφυπουργείου Αθλητισμού.

*      Πληροφορίες: www.pdsodysseas.gr.