Οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι της χρονιάς δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου: στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου θα τρέξουν οι δύο μεγάλοι νικητές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου και Μπάμπης Πιτσώλης.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι κορυφαίοι έλληνες δρομείς δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου» δηλώνει η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Μαριέτα Παπαβασιλείου. «Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης θα έρθουν για πρώτη φορά στον αγώνα μας έχοντας ακούσει τα καλύτερα για τη διοργάνωση και τη ροδίτικη φιλοξενία. Η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια έχει καταξιώσει τον Μαραθώνιο Ρόδου στη συνείδηση των δρομέων, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και ανεβάζει τις ευθύνες μας για τη διοργάνωση».

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, στις 30 Απριλίου, θα μεταδοθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ζωντανά από την ΕΡΤ3, με τη μετάδοση να ξεκινά στις 07.00 και να ολοκληρώνεται στις 11.00.

* Οι εγγραφές για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ. συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr