Εντεκα διεθνείς είχε στη διακοπή ο Ολυμπιακός. Και όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στον Ρέντη για την πρώτη κανονική προπόνηση σε αυτό το διάστημα μόλις χθες Παρασκευή. Δεν είναι διόλου εύκολο λοιπόν αυτό που ο Μίτσελ ψάχνει: Μια τέλεια εβδομάδα play offs σε τρία τόσο απαιτητικά ματς.

Η ομάδα του πριν από το break έμοιαζε στην καλύτερη κατάσταση από όλες. Είχε ρυθμό, είχε γκολ (21-2 στα έξι τελευταία παιχνίδια), είχε λύσεις φέρνοντας διαρκώς στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που έμοιαζαν έτοιμα να αρπάξουν την ευκαιρία. Το πόσο εύκολο είναι να το ξαναπιάσει από εκεί που το άφησε, μένει να το δούμε αλλά αυτό είναι μια κουβέντα.

Το σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα των Ερυθρολεύκων μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι. Διότι τα δύο κολλητά παιχνίδια στην έδρα τους σε τρεις μέρες το μόνο βέβαιο είναι πως τους απαγορεύουν το λάθος. Αν καταφέρουν να επικρατήσουν και του Αρη που σχεδόν πάντα έχει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στο Φάληρο, αλλά και του ΠΑΟΚ; Θα είναι η μοναδική ομάδα έπειτα από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές με ισάριθμες νίκες και αυτό θα της προσφέρει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Πολλώ δε μάλλον πριν απ’ το αντάμωμα με τον Παναθηναϊκό.

Αν όμως δεν κάνει αυτό το 2Χ2 πριν από τη Λεωφόρο; Τότε μπορεί κάλλιστα να βρεθεί στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου να παίζει νωρίς… ρέστα, όπως έκανε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ. Με την ευκαιρία: Μην ξεχνάμε ότι τα play offs εκεί θα κλείσουν έναν ακόμη κύκλο. Σταματούν για το Πάσχα (ο Ολυμπιακός Μεγάλη Τετάρτη έχει και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Φάληρο).