Δύο απολύσεις με διαφορά λίγων ωρών. Πρώτα ο Μπρένταν Ρότζερς και στη συνέχεια ο Γκρέιαμ Πότερ είδαν την πόρτα της εξόδου στις Λέστερ και Τσέλσι αντίστοιχα, μετά τις τελευταίες ήττες των ομάδων τους, ανεβάζοντας στους 13 τον αριθμό των προπονητών που έχουν απολυθεί μέχρι στιγμής από την Πρέμιερ Λιγκ – αποτελεί φυσικά ρεκόρ.

«Το πρωί θα έχεις απολυθεί», φώναζαν το Σάββατο ρυθμικά οι οπαδοί της Τσέλσι προς τον Πότερ μετά τη νέα, 10η φετινή ήττα της ομάδας τους, με 2-0 από την Αστον Βίλα, στο Στάμφορντ Μπριτζ, που την υποβίβασε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Τελικά συνέβη αργά χθες το απόγευμα, ύστερα από περίπου επτά μήνες παραμονής στον πάγκο των Μπλε όπου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Πότερ ορίστηκε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μπρούνο Σάλτορ.

Η Τσέλσι δαπάνησε τον Ιανουάριο 370 εκατ. ευρώ για νέους παίκτες οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Υπό τις οδηγίες του Πότερ οι Λονδρέζοι έχουν κερδίσει 12 από τα 31 παιχνίδια.

Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τον οποίον αντικατέστησε ο Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν, με τον τελευταίο να έχει προηγουμένως απολυθεί από τους Μπλε!

Αύριο η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ.