Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, αφού σήμερα ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του στον Βοτανικό. Το χώρο του εργοταξίου θα επισκεφθούν, στις 12.30, οι υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Θόδωρος Σκυλακάκης (αναπληρωτής  Οικονομικών), Αδωνις Γεωργιάδης (Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές, ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης όπου θα ενημερωθούν από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τις εργασίες. Μετά το πέρας της επιθεώρησης θα ακολουθήσουν δηλώσεις,

Εφτά ματς

χωρίς παθητικό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να οδηγεί την κούρσα με μεγάλο του όπλο την άμυνά του. Οι Πράσινοι εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη άμυνα με μόλις 12 γκολ παθητικό, ενώ με το χθεσινό στο «Βικελίδης» συμπλήρωσαν εφτά σερί ματς χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους. Τελευταία φορά ήταν στις 12 Φλεβάρη στη νίκη με 2-1 στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Αρη. Από τότε οι Πράσινοι έχουν νίκες με Βόλο (2-0), Παναιτωλικό (2-0), Ατρόμητο (2-0) και Αρη χθες (1-0) και τρεις ισοπαλίες χωρίς τέρματα. Με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Βόλο.

Οι Πράσινοι από σήμερα θα μπουν σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με την αγωνία να αφορά την κατάσταση του Μπρινιόλι και αν θα προλάβει το μεγάλο ματς της Κυριακής.