Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να… ξεμπλέξει από τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε τις τελευταίες αγωνιστικές, πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μετά από τέσσερις σερί ήττες οι Ηπειρώτες πήραν έναν βαθμό που τους δίνει μία βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή. Για να συμβεί αυτό βέβαια χρειάστηκαν και αρκετή δόση τύχης, αφού οι γηπεδούχοι είδαν την μπάλα να σταματάει δύο φορές στα δοκάρια του Τσιντώτα.

Μόλις στο 7′ ο Αγκιμπού με ωραία ατομική προσπάθεια πλάσαρε για το 1-0, αλλά 20 λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση, όταν από λάθος της άμυνας του Ατρόμητου ο Τζίμας έκλεψε κι έδωσε για τον Παμλίδη που με πλασέ έκανε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος κυριάρχησε αλλά σε δύο περιπτώσεις μίλησαν… τα δοκάρια αλλά και ο εξαιρετικός Τσιντώτας.  

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Καμαρά, Κούεν (81′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης (74′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74′ Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Τσάβος (52′ Μπακαδήμας), Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Ροσέρο (64′ Νίνης), Παμλίδης (80′ Μπάλαν), Σταματελόπουλος (80′ Μορέιρα).

Σ.Χ.