Στον αγώνα που δίνει για παραμονή στη Super League η Λαμία είναι υποχρεωμένη να ψάχνει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια και αυτό έκανε και στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Το… λάθος της όμως ήταν ότι προηγήθηκε νωρίς και στη συνέχεια δέχθηκε τέσσερα γκολ από τους Κρητικούς για το τελικό 4-1 που την άφησε στην προτελευταία θέση και με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της συνέχειας των πλέι άουτ. Στο 21′ ο Μαρτίνεθ με ωραίο σουτ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ακολούθησε καταιγισμός.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, αφού στο 42′ ο Ντίκο έκανε το 1-1 με σουτ και στο 45′ ο Μεγιάδο το 2-1 με μακρινό σουτ που κόντραρε στον Ντε Βινσέντι και ξεγέλασε τον Γκαραβέλη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η κατάρρευση για τη Λαμία που δέχθηκε ακόμη δύο γκολ. Ο Τοράλ, που λίγο νωρίτερα είχε μπει αλλαγή, έκανε το 3-1 στο 78′ με υπέροχο γκολ και τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1 από ασίστ του Μοσκέρα.

Διαφορετική στόχευση

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως ήδη ο ίδιος μαζί με τους Μπούση και Λυσάνδρου έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ενώ επισήμανε πως στόχος είναι να δοθούν ευκαιρίες και σε παιδιά από την Κ19. Ο Λεωνίδας Βόκολος επικεντρώθηκε στο ματς τονίζοντας πως: «Το σκορ σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας, ήταν ένα παιχνίδι που δίκαια κέρδισε ο ΟΦΗ. Κάναμε προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλοί, βγήκαμε στην κόντρα, μπορούσαμε ένα γκολ μετά το 0-1, δεχθήκαμε δύο γκολ σε πέντε λεπτά και μετά κρίθηκε το ματς».

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (85′ Γιόχου), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (67′ Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (79′ Περέα), Ντίκο (79′ Μοσκέρα), Νέιρα (68′ Φελίπε).

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα (63′ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης (63′ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (63′ Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63′ Μεντίνα) και Βέργος (76′ Μανούσος).

Σ.Χ.