Συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Μάνταλος της ΚΕΔ και προχώρησε σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις. Κατονόμασε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για όσα συνέβησαν με τους πολωνούς διαιτητές στο αεροδρόμιο, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη, αλλά παράλληλα φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις από τους χειρισμούς του Μπένετ. Μεταξύ άλλων είπε ο Μάνταλος: «Το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 10.30, παρότι είχε φτάσει το αεροπλάνο, υπήρξε καθυστέρηση σχετικά με την έξοδο των διαιτητών. Η ΚΕΔ έχει πει στον Διαμαντόπουλο να είναι και ο συνοδός της διαιτητικής ομάδας και να τους περιμένει στο αεροδρόμιο και να τους πάει στο αεροδρόμιο μετά το ματς. Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ και μου είπε ότι είχαμε ένα περιστατικό και πρέπει να το γνωρίζω. Δύο επιβάτες της ίδιας πτήσης διαμαρτυρήθηκαν, συνεπλάκησαν με τους διαιτητές. Ηρθε η Αστυνομία, προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, τους ζητήθηκε να γίνει κάποια μήνυση. Ειπώθηκαν και άλλα τα οποία δεν επιβεβαιώνονται».

Δηλαδή, ο άνθρωπος που σφύριξε την επομένη στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν αυτός που υποδέχθηκε τους Πολωνούς και ενημέρωσε τον Μάνταλο, ο οποίος δεν είχε καμία δουλειά. Τι είπε για τον Μπένετ;  

«Είναι ο υπεύθυνος των ορισμών και δεν μπορώ να γνωρίζω τι εκτίμησε, τι συζήτησε και τι έγινε με τη διαιτητική ομάδα και τι θεώρησε ως ρίσκο. Πραγματικά εξεπλάγην όταν μου ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή της διαιτητικής ομάδας και θεωρήσαμε καλό να τον αφήσουμε την επιλογή που ήθελε και να κάνει την αλλαγή».