Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό αναφορικά με το «πελατολόγιο» και πρόσφατα όπως κατήγγειλαν οι δικηγόροι της άγνωστος προσπάθησε να της επιτεθεί μέσα στο σπίτι που διαμένει με τη θεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας έχοντας πάντα στο πλευρό της ειδική παιδοψυχολόγο έδωσε νέα στοιχεία στην 6η κατά σειρά κατάθεσή της για 10 νέα πρόσωπα ως βιαστές της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 12χρονη δεν ήταν σε θέση να δώσει τα πλήρη στοιχεία τους αλλά μόνο μερικά μικρά ονόματα και όπως προκύπτει στην πλειονότητά τους είναι αλλοδαποί.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν με όσα στοιχεία τους έδωσε η 12χρονη να βρουν δεδομένα που ενδεχομένως θα ανοίξουν τον δρόμο για την άσκηση ποινικών διώξεων και νέων συλλήψεων.

Επιπλέον πληροφορίες κάνουν λόγο για αναφορά της 12χρονης σε δυο ευκατάστατους οικονομικά άνδρες με τους οποίους τελικά δεν πήγε σε ερωτικά ραντεβού παρά τις πιέσεις του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου.