Στη σχέση διατροφής και υγείας αποδίδεται μεγάλη σημασία ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη, όπου στους «Αφορισμούς» τονίζεται η σημασία της διατροφής για τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των 4 «Χυμών» του ανθρώπινου σώματος, αλλά και η βλαπτική επίδραση της παχυσαρκίας και της υπερβολικής πρόσληψης ενέργειας με την τροφή.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ