Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού και του νόμου περί ναρκωτικών βρίσκεται 33χρονος ισραηλινός ποδοσφαιριστής ομάδας της Superleague, που συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας ανήλικης κοπέλας από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν μια παρέα μαθητών από το Βέλγιο που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στη χώρα μας διασκέδαζε σε μπαρ στο Κολωνάκι. Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ο ποδοσφαιριστής μαζί με την παρέα του, στην οποία βρισκόταν και ένας συμπαίκτης του. Ο δράστης φέρεται να πλησίασε την κοπέλα, να εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της από το αλκοόλ και να την παρέσυρε σε έναν πιο πριβέ χώρο του μπαρ όπου άρχισε να τη θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς τη θέλησή της.

Οταν το αντιλήφθηκαν οι συμμαθητές της ακολούθησε επεισόδιο, το οποίο ξεκίνησε μέσα στο μπαρ και συνεχίστηκε έξω απ’ αυτό και συγκεκριμένα επί της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας. Κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία και από το σημείο προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, συνολικά 9 άτομα εκ των οποίων 8 Βέλγοι και ο ισραηλινός ποδοσφαιριστής.

Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκε και 1,5 γραμμάριο ηρωίνη και συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός βέλγου μαθητή για τον νόμο περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Οπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, ο 33χρονος ισραηλινός ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα: Βιασμός χωρίς χρήση βίας, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Οπως είναι λογικό το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς ο 33χρονος Ισραηλινός είναι πασίγνωστος στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό. Και κυρίως στην κλειστή κοινωνία που ζει και αγωνίζεται. Οι άνθρωποι της ομάδας του έλεγαν χθες πως δεν περίμεναν ότι μπορεί να προκύψει τέτοια παραβατική, όσο και ντροπιαστική συμπεριφορά από τον ποδοσφαιριστή και περιμένουν κι εκείνοι τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απολογηθεί αύριο για τις πράξεις του.