Τουριστικός πράκτορας που δουλεύει με οργανωμένα ταξίδια εταιρικών ανταμοιβών από το εξωτερικό πλήρωνε την τελευταία διετία σε εστιατόριο της Μυκόνου για γεύμα ανά άτομο 120 ευρώ. Φέτος το ίδιο εστιατόριο του έδωσε για το καλοκαίρι τιμή 400 ευρώ. Σε άλλα που απευθύνθηκε βρήκε τιμές πάνω από 200 ευρώ. Θα πει κάποιος αυτά συμβαίνουν μόνο στη Μύκονο. Εκεί ακόμα ψάχνουν το «ταβάνι τιμών» της πρωτόγνωρης επιτυχίας τους. Αλλά και στις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, η κατάσταση επίσης χαρακτηρίζεται από απότομες ανατιμητικές τάσεις. Το έζησαν όσοι Ελληνες επέλεξαν μία από αυτές τις περιοχές την περίοδο του Πάσχα. Η αύξηση ξεπερνούσε το 50% τόσο στη διαμονή όσο και στα εστιατόρια.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ