Πίσω στο σκορ βρέθηκε ο Ολυμπιακός Β’ στο ματς με το Αιγάλεω. Ωστόσο, οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν κατέθεσαν τα όπλα, πάλεψαν τον αγώνα και τελικά πήραν τη νίκη (2-1) με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Για να αποδειχθεί πως όταν «μιλά» το πάθος, τότε τα πάντα μπορεί να συμβούν! Οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν την επιτυχία, πίεσαν για το γκολ από νωρίς, αλλά το Αιγάλεω είχε τις καλές του στιγμές. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως,  δεν σταμάτησαν την προσπάθεια. Η ομάδα ανανεώθηκε με τις αλλαγές και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες.

Η λύση ήρθε με τον Μπα να ισοφαρίζει με διπλή προσπάθεια στο 84′ και τον Βλαχομήτρο των γηπεδούχων (ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή και πρώτη κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη) να κάνει το 2-1 στο 88′.

Ολυμπιακός Β’ (Αρ. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος (72′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (60′ Σαπουντζής), Μαρίνος (72′ Μπα), Ι. Ιμπαγάσα (60′ Καράκουτης), Χρυσόπουλος, Αν. Βλαχομήτρος (90′ Καλογερόπουλος), Πινακάς.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης (75′ Νικολακόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης (75′ Σταματάκης), Κωστανάσιος (60′ Πολυχρόνης), Ραμίρεζ, Κολλάς (75′ Σταματής), Τσιλιγκίρης, Α. Βλαχομήτρος (55′ λ.τρ. Μπαστιάνος).