Συνέβη πέρσι τέτοια εποχή, με ένα εξαιρετικό αήττητο σερί που κράτησε συνολικά οκτώ αγωνιστικές (6 νίκες, 2 ισοπαλίες). Επιχειρεί ο Ολυμπιακός Β’ να το επαναλάβει και φέτος, φτάνοντας για πρώτη φορά στη σεζόν σε ένα ιδιαίτερο 3Χ3 σε τρίποντα στον όμιλο του Νότου.

Τελευταίο του θύμα ο ΠΑΟ Ρουφ (2-1), σε μια ιστορία που με σκόρερ τον Χρήστο Λιάτσο (36′) και τον Δημήτρη Πινακά (56′) υπέγραψε μόλις το δεύτερο «διπλό» των Ερυθρόλευκων στον όμιλο του Νότου. «Η ομάδα συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να περιοριστούν τα λάθη» προειδοποίησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο αργεντινός τεχνικός που επιστρέφοντας στα ίδια μέρη, για μια δεύτερη θητεία, δείχνει αν μη τι άλλο πως έχει τον τρόπο του για το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ρουφ (που μείωσε στο 60′ με τον Βερνάρδο και είχε δοκάρι στο 49′ με τον Ζούνη) έκανε μια σημαντική προσπάθεια στο δεύτερο μισό να επανέλθει. Ο Ολυμπιακός όμως άντεξε.

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Τσόγκας, Καμύ, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος (57′ Σμπώκος), Δαλαμήτρας (57′ Κυριαζής), Ζούνης, Καλλέργης, Φράγκος (81′ Τασιούλης), Βενάρδος, Ζαχαρός (81′ Μαρινάκης), Γαϊτάνης.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα (57′ Βλαχομήτρος), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Κεραμίδας (57′ Αποστολόπουλος), Νίκολιτς, Ι. Ιμπαγάσα (71′ Σουρλής), Σαπουντζής, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (46′ Μαρίνος), Πινακάς (71′ Μαυρουδής).

Δ.Δ.