Βράδυ Κυριακής. Λίγο πριν, λίγο μετά τις 10. Είναι πιθανό να γνωρίζουμε το ποια ομάδα θα έχει αυξήσει θεαματικά τις πιθανότητές της να κατακτήσει τον εφετινό τίτλο της Σούπερ Λίγκας. Η κούρσα αφορά δύο. Τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Δύο ομάδες με σταθερότητα και με τις δικές τους αρετές στο πρωτάθλημα που διανύουμε. Οπως και τα δικά τους αδύναμα σημεία. Κοινή συνισταμένη; Πόνταραν κυρίως στους ανθρώπους που βρίσκονται στην άκρη των πάγκων, εν προκειμένω στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Ματίας Αλμέιδα. Μήνες μετά την έναρξη του μαραθωνίου, μπορούν πολλοί να αναφωνήσουν πως αμφότερα τα σύνολα έχουν τη στάμπα «ομάδες του προπονητή τους». Ο μεν ΠΑΟ χωρίς το εντυπωσιακό ρόστερ, ποντάρει στη σφιχτή του άμυνα, στο γεγονός πως γνωρίζει να περιορίζει τους χώρους, δεν ρισκάρει παρά ελάχιστα και έχει έναν γκολκίπερ, τον Ιταλό Μπρινιόλι, που συνήθως έχει τον τρόπο να «απαντά» στις δύσκολες καταστάσεις. Δεν κάνει πολλές φάσεις, βρίσκει όμως τα γκολ που θέλει, ενίοτε και με πέναλτι.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ. Σίγουρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν πρέπει να έχουν κάποιο παράπονο από διαιτητικές αποφάσεις. Αλλά και ο τεχνικός που έφεραν, τους βγήκε. Ο αργεντινός προπονητής έγινε αγαπητός στο κοινό με τη δουλειά του, τα όσα έχει προσφέρει δεν αμφισβητούνται, η ΑΕΚ παίζει ένα ποδόσφαιρο πιεστικό που απαιτεί πάθος, τρέξιμο και πείσμα, ένα στυλ παιχνιδιού που έχει φέρει και αρκετούς τραυματισμούς λόγω της έντασης. Παραπάνω θεαματική η Ενωση από το Τριφύλλι, φτιάχνει ευκαιρίες και στην καλή της ημέρα την παρακολουθείς με ενδιαφέρον.

Ποιος θα επικρατήσει; Αυτό το ραντεβού συγκαταλέγεται στους αγώνες που ισχύει «δεν πρέπει να τον χάσεις». Δεν αποκλείεται να μας δώσει τον πρωταθλητή αυτής της αγωνιστικής σεζόν!