Ειρήνη Αγαπηδάκη

ΝΔ

«Για όσους έχουμε ζήσει τι σημαίνει να ξεκινάς από χαμηλά και να παλεύεις σκληρά για να μπορέσεις να προχωρήσεις κάπως στη ζωή, η κοινωνική κινητικότητα δεν είναι σύνθημα, είναι η ιστορία της ζωής μας, γι’ αυτό διεκδικούμε περισσότερες ίσες ευκαιρίες για όλους. Σε αυτό το κοινωνικό αίτημα, η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που έχει αξιόπιστο σχέδιο, διασφαλισμένους πόρους και ανθρώπους ικανούς να το κάνουν πράξη. Ενισχύσαμε σημαντικά την οικονομία και τους μισθούς, αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Χτίζουμε μια Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Οθων

Ηλιόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Διάλεξα να δώσω τη μάχη των εκλογών ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έφτασε η χώρα για άλλη μια φορά σε ένα σταυροδρόμι. Μετά από αιματηρά μνημόνια και μια οδυνηρή πανδημία ήρθε η ώρα να αναστηλώσουμε το ΕΣΥ, να ενισχύσουμε και να ανανεώσουμε τη δημόσια παιδεία, να επενδύσουμε στην έρευνα και να διαμορφώσουμε μια εθνική επενδυτική στρατηγική που θα δώσει την ελπίδα ότι μπορούμε πάλι να ζήσουμε χαρούμενοι. Η εμπειρία μου σε αυτά τα θέματα από την ακαδημαϊκή ζωή μου στην Αμερική ελπίζω και πιστεύω να συμβάλει σε αυτό το όραμα».

Παναγιώτης Δουδωνής

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Είναι τιμή μου η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ήθους, ανανέωσης και αξιών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, δίπλα σε δεκατέσσερις άξιους ανθρώπους της κοινωνίας, των επιστημών, της εργασίας. Ανθρώπους που εκπροσωπούν με τον πλέον επάξιο τρόπο την ανάγκη για απόφαση αλλαγής όλων όσα έχουν πληγώσει και διχάσει τις Ελληνίδες και τους Ελληνες. Γιατί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συμμετέχει στις εκλογές προτείνοντας ένα άλλο υπόδειγμα πολιτικής: ήπιο λόγο, προγραμματικό πλαίσιο, μακριά από τα πρόσωπα και τις πολιτικές που αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης του».