«Θα ήθελα να συγχαρώ “ΤΑ ΝΕΑ”, τα οποία διαβάζω καθημερινά αδιαλείπτως τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, για την πρωτοβουλία τους να ζητήσουν από εμάς τους αναγνώστες τους να στείλουμε ερωτήσεις για τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ώστε να τους κάνουν συνεντεύξεις αυτή την προεκλογική περίοδο», έγραψε στον Συνήγορο του Αναγνώστη ο Ν.Λ.

Στα φύλλα των «ΝΕΩΝ Σαββατοκύριακο» που θα κυκλοφορήσουν τα τρία Σάββατα τα οποία απομένουν μέχρι τις κάλπες της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τους θέσει το αναγνωστικό μας κοινό. Περιμένουμε, λοιπόν, τις ερωτήσεις σας για τους αρχηγούς των τριών μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tanea.gr

Η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας θέλει να ακούγεται πάντα η φωνή όσων τη διαβάζουν. Ετσι, αποφάσισε φέτος να μην ακολουθήσει την πεπατημένη στις συνεντεύξεις που θα πάρει από τους επικεφαλής της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Αλλά να δώσει στους αναγνώστες της τη δυνατότητα να ασκήσουν οι ίδιοι τον έλεγχο που υποχρεούται ο Τύπος να ασκεί στην πολιτική εξουσία. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να συνειδητοποιήσουμε ότι ο διάλογος ανάμεσα στους πολίτες, τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς πρέπει να είναι ανοιχτός και διαρκής.