Η αναμενόμενη επιστροφή εισιτηρίων από την πλευρά της Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε την όρεξη σε ακόμα περισσότερους φίλους του Ολυμπιακού.

Με τον πιθανό πλέον αριθμό αυτών να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τους 5.000 που θα βρεθούν την Παρασκευή και την Κυριακή στη Zalgirio Arena.

Μόνο η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός κράτησαν όλα τα εισιτήρια, που είχαν δικαίωμα από την Ευρωλίγκα (από 600 περίπου η κάθε ομάδα).

Ηδη βέβαια 2.500-3.000 φίλοι των πρωταθλητών είχαν κλείσει εισιτήρια από μόνοι τους όταν άνοιξε η σχετική πλατφόρμα της Ευρωλίγκας και η «συλλογή» συνεχίζεται και από τις σχετικές πλατφόρμες φιλάθλων που ανταλλάσσουν ή επιστρέφουν εισιτήρια (αρκετά από Ισραηλινούς και Σέρβους).

Ενα άλλο πρόβλημα είναι το ταξίδι καθώς δεν υπάρχει απευθείας πτήσεις για τα αεροδρόμια του Κάουνας και του Βίλνιους (πέρα από τα τσάρτερ), ο κόσμος θα φτάσει στον προορισμό του μέσω Πολωνίας, Τουρκίας, Αγγλίας και Κύπρου. Μάλιστα όσοι ταξιδεύουν μέσω Πολωνίας, έχουν ήδη κλείσει βανάκια για να μεταβούν οδικώς στον προορισμό τους.

Ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού  θα μείνει στο Βίλνιους.

Σήμερα από κάποια ταξιδιωτικά γραφεία αναμένεται να μπουν και άλλα τσάρτερ για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση των φίλων των Ερυθρόλευκων.